Titel van deze weblogsite weer veranderd

Beste lezers en lezeressen, 

Oorspronkelijk was de titel van deze weblogsite De grote Rudolf Steiner Citatensite. Later dacht ik: er staan zo veel andere dingen in mijn blogs, die met antroposofie en Steiner niets te maken hebben. Dan past de titel er niet zo goed bij, dacht ik. De vlag dekt als het ware de lading niet. Daarom heb ik toen de titel veranderd in Aquarius. Ik heb daar echter nu toch wat spijt van en heb daarom weer de oorspronkelijke titel hersteld. Om twee redenen: ten eerste vind ik het een erg goedklinkende en pakkende titel en ten tweede hoop ik dat belangstellenden, als  zij bij Google of een andere zoekmachine de naam Rudolf Steiner intypen, dan eerder bij deze weblog terechtkomen dan wanneer de naam Rudolf Steiner niet in de titel staat. Sorry voor degenen die in hun eigen website of ergens anders een link naar mijn blog hebben geplaatst. Dan klopt de titel in die links dus niet meer. Maar het is niet erg om dat gewoon te laten staan, want men komt toch wel bij deze weblog terecht, als men op die links klikt.

8 gedachtes over “Titel van deze weblogsite weer veranderd

  1. Zou het kunnen zijn, dat als je de titel zou noemen: ‘Rudolf Steiner: de grote Citatensite’, dat men dan – als men in Google ‘Rudolf Steiner’ intypt – eerder op jouw site terecht komt dan nu?

    1. Ik vermoed dat het niet veel uitmaakt. Zeker weet ik het niet, maar ik denk dat het voor Google niet uitmaakt of er staat ‘De grote Rudolf Steiner Citatensite’ of ‘Rudolf Steiner: de grote Citatensite’. Maar ik vind de eerste titel wel beter, want dat benadrukt meer de grootheid van Steiner zelf en niet zo zeer dat de citatensite groot is. Voor mijn gevoel althans.

  2. Prima! Dit zegt toch meer dan Aquarius en er mag gerust af en toe wat anders tussen staan voor de afwisseling. Ik heb de naam ook meteen op mijn blogroll veranderd.
    Hartelijke groet, Mirthe

    1. Ja, wat maakt het ook uit dat er wel eens wat anders tussen staat. Wie aan de andere dingen als bijvoorbeeld popmuziek niets aan vindt, die kan het gewoon overslaan. Bedankt dat je de naam meteen veranderd hebt en mijn weblog zodoende via jouw weblog omhoog gestuwd wordt in de vaart der volkeren. 😉 Hartelijke groeten, Ridzerd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s