Over Corona vaccinatie kinderen

Dit citaat is niet van Steiner, maar van een Engelstalige antroposofische website: ANTHROPOPPER – Suffer the little children

Heeft het enige zin om kinderen een gloednieuw vaccin te geven zonder lange termijn veiligheidsgegevens voor een ziekte die hen nauwelijks treft? De mensen die dit doen, hebben niet eens de pretentie dat het voor de veiligheid van kinderen is. Het is omdat volwassenen verstrikt zijn geraakt in onze cultuur van veiligheid tot elke prijs en denken dat het moreel aanvaardbaar is om kinderen een medicijn te geven dat hen schade kan berokkenen – om andere volwassenen te beschermen, van wie de meesten al zijn ingeënt.

img_0265

Jeremy Smth – beheerder van Anthropopper

Advertentie

24 gedachtes over “Over Corona vaccinatie kinderen

 1. M.L Heine

  Ik maak mij grote zorgen, het is vreselijk en ik moet echt alle zeilen bij zetten om hier mijn geestkracht tegenover te stellen. Mijn kinderen zijn gelukkig wijzer, maar dat neemt niet mijn zorg weg over de wereldontwikkeling die totaal ongrijpbare vormen aanneemt!!!

  1. Ja, de hele Corona aanpak komt mij tamelijk krankzinnig voor. De hele wereld vaccineren, omdat een klein deel van de mensen ziek kan worden, meestal ouderen met toch al een slechte gezondheid, gaat mij te ver. En dan komt zowat elke dag de grote profeet Diederik Gommers op tv met uitspraken als: ‘Vaccineren, vaccineren, vaccineren, hoe gemakkelijk kan het zijn?’ En hij heeft geen spoor van twijfel of dit wel de juiste aanpak is. Zodra hij weer in beeld verschijnt, schakel ik gauw de tv uit.

  2. Jelle Schöttelndreier

   U bent bang voor vaccins, ik ben bang dat kinderen aan veel schadelijker invloeden blootstaan. Onder anderen het antivaccinfanatisme waar Steiner hieronder tegen waarschuwt.
   Er zijn honderden voorheen gezonde kinderen in het ziekenhuis én op de IC opgenomen/geweest, velen ontwikkelen Long Covid met ernstige klachten. Bij jongeren komt het veel voor dat ze heel milde covidklachten hebben, maar een half jaar later geen stap kunnen verzetten. Veel is nog onbekend, maar virologen maken zich zorgen, en de jongeren die er door getroffen worden krijgen geen begrip van de omgeving.

 2. Bob Vlaskamp

  Het dilemma tussen je zorgplicht voor de medemens (ook al is die onwetend), welke vanuit de antroposofie wordt gepropageerd, en het ‘beter’ weten van de even ‘ontwetende’ wetenschap.

  Ik weet het niet..

 3. Cisca

  Allemaal hebben we er mee te maken, al bijna anderhalf jaar.
  Alle maatregelen hebben ons in meer of mindere mate “aangetast””/
  Een woord voert de boventoon en dat is ANGST.
  Kort geleden las ik deze woorden van een franse filosoof:

  OFFER NIET HET LEVEN AAN DE ANGST VOOR DE DOOD.

  Mijn verzuchting is deze:
  dat er een voorlopig – vanuit dit gebeuren – voorzichtig begin kan worden gemaakt met het vertrouwd raken en maken (van vriend of kennis) met de eindigheid van dit leven.
  Dan kan deze ingrijpende gebeurtenis een zinvolle betekenis krijgen.

  Cisca

 4. Olf

  Bij alles moeten we fanatisme vernijden:

  Wenn die Verhältnisse so liegen, wie zum Beispiel in unserer Gegend, wo die Einwirkung durch die Erziehung und so weiter sehr schwierig ist, wie soll man sich da verhalten?
  Da muß man eben impfen. Es bleibt nichts anderes übrig. Denn das fanatische Sichstellen gegen diese Dinge ist dasjenige, was ich, nicht aus medizinischen, aber aus allgemein anthroposophischen Gründen, ganz und gar nicht empfehlen würde. Die fanatische Stellungnahme gegen diese Dinge ist nicht das, was wir anstreben, sondern wir wollen durch Einsicht die Dinge im Großen anders machen. Ich habe das immer, wenn ich mit Ärzten befreundet war, als etwas zu Bekämpfendes angesehen, zum Beispiel bei Dr. Asch, der absolut nicht geimpft hat. Ich habe das immer bekämpft. Denn wenn er nicht impft, so impft eben ein anderer. Es ist ein völliges Unding, so im einzelnen fanatisch vorzugehen.“ (Lit.:GA 314, S. 287f)

 5. De injectie tegen de griep genaamd:’Covid-19 ‘ ,is in de experimentele fase.
  Duidelijkheid daarover is er niet, vanuit de voorlichters.
  Dus we zijn nog niet toe aan wel of geen fanatisme.
  Misschien dan alleen het fanatiek mee willen doen aan een wereldwijd experiment.

  1. Haike

   Ik ben het helemaal met je eens Jendieng. Maar het fanatisme is er al. Twee dagen geleden werd mij duidelijk gemaakt door een persoon dat die niet, en ook nooit meer iets met mij te maken wil hebben. Me ook nooit meer wil spreken of zien, alleen maar omdat ik er bewust voor gekozen heb me niet te laten vaccineren.

   Kennelijk gaat Covid ook een scheiding der Geesten geven…

 6. henri

  Belgie maakt propaganda om de jongeren vanaf 16 jaar te laten vaccineren …

  https://www.hln.be/nieuws/vooruit-voorzitter-conner-rousseau-gevaccineerd-met-johnson-en-johnson~aed21ad5/

  https://www.hln.be/binnenland/30-000-mensen-tussen-18-en-40-zetten-zich-meteen-op-reservelijst-qvax-10-minuten-na-inschrijving-was-er-al-vaccin-voor-mij~afd9e747/

  [….De mogelijkheid voor 18- tot 40-jarigen om Johnson & Johnson te aanvaarden werd pas gisterochtend toegevoegd op de Qvax-reservelijst, en aan het eind van de dag waren de eerste jongeren al geprikt. Wie zich daarvoor opgeeft, wordt eerst gevraagd zelf “de voordelen af te wegen tegen het risico op een ernstige bijwerking”. Bij Johnson & Johnson gaat het om een éénmalige prik. ….]

  Wat mij opvalt is dat er steeds staat het woordje “ mogelijk minder ….” :
  In diezelfde groep worden dankzij vaccinatie mogelijks

  Kiezen voor het Johnson & Johnson-vaccin of niet?
  Hoe weet u nu of kiezen voor vaccinatie voor u opweegt tegen het risico op bijwerkingen? De enige klinische reden om te twijfelen over Johnson & Johnson (en AstraZeneca) zijn die uiterst zeldzame bijwerkingen.
  Het voordeel is in elk geval duidelijk: “Na ongeveer 4 weken beschermt het Janssen-vaccin je voor 85 procent tot 100 procent tegen hospitalisatie, opname op intensieve zorgen en overlijden door Covid-19. Eén prik volstaat om volledig beschermd te zijn”, zegt het Coronacommissariaat. 
  Het risico op bijwerkingen is ook berekend: “Net zoals bij andere vaccinaties, zijn er een aantal milde bijwerkingen mogelijk. Deze verdwijnen vanzelf binnen 48 uur. Het gaat om pijn, roodheid, spierstijfheid op de plaats van inspuiting, en bij sommigen wat koorts, vermoeidheid, hoofdpijn en misselijkheid. Ook ernstige bijwerkingen kunnen optreden, zoals in zeer zeldzame gevallen bloedklonters in combinatie met een laag aantal bloedplaatjes (TTS). Men schat dat deze ernstige bijwerking gebeurt bij gemiddeld 1 op 100.000 gevaccineerde personen. Bij ongeveer 1 op 1 miljoen gevaccineerden leidt dit tot overlijden.”
  De afweging is afhankelijk van de besmettingsgraad op een bepaald moment. Hoe meer besmettingen, hoe meer voordelen vaccinatie biedt. Momenteel bevindt België zich op een “gemiddeld besmettingsniveau”.
  Tot slot speelt ook de leeftijdsgroep een rol. De voordelen stijgen met de leeftijd, dertigers kunnen dus een groter voordeel hebben dan twintigers.
  “Op 100.000 gevaccineerde twintigers (en 18- en 19-jarigen) krijgt mogelijk minder dan 1 persoon (0,4) te maken met TTS. In diezelfde groep worden dankzij vaccinatie mogelijks 37 ziekenhuisopnames, 3 opnames op intensieve zorg, en geen overlijdens door Covid-19 vermeden”, zegt het Commissariaat in zijn analyse.
  “Op 100.000 gevaccineerde dertigers krijgt mogelijk minder dan 1 persoon (0,9) te maken met TTS. In diezelfde groep worden er dankzij de vaccinatie mogelijks 54 ziekenhuisopnames, 5 opnames op intensieve zorg, en 2 overlijdens door Covid-19 vermeden.”

  Als ik dan het volgende lees doet mij dit toch wel heel erg twijfelen …

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/ex-vp-pfizer-beschuldigt-regeringen-en-hun-wetenschappelijke-adviseurs-van-massamoord/

  Dr. Mike Yeadon, ex-vice president en CSO Allergieën en Luchtwegenonderzoek bij Pfizer, is als top immunoloog het afgelopen jaar één van de meest uitgesproken tegenstanders van de massale coronavaccinaties geweest.

  Dr. Mike Yeadon: ‘Ik ben geen religieus persoon, maar ik ben tot de conclusie gekomen dat ik nu naar de gezichten van Het Kwaad kijk.’

  ‘Alles wat de overheid en hun wetenschappers ons de afgelopen anderhalf jaar hebben verteld, of dat nu om lockdowns, besmettingen, mondkapjes, sterftegevallen of mutaties gaat, zijn regelrechte leugens‘ – ‘De kans dat gevaccineerden hier ongeschonden vanaf komen? NADA’  – Als je in de loop van maanden of jaren miljarden mensen wilt doden en ‘plausible deniabilty’ wilt hebben, is dit DE manier’

  Als toxicoloog wist ik dat er mensen zouden gaan sterven’
  De oud Pfizer topman haalt dan dr. Sucharit Bhakdi aan, een hoog in aanzien staande gelauwerde researcher met meer dan 300 publicaties op het gebied van immunologie en virologie op zijn naam. ‘In november had ik een lang telefoongesprek met hem. We kwamen beiden helaas tot dezelfde conclusie: AL deze vaccins zorgen ervoor dat het lichaam dit spike proteïne gaat aanmaken, en het is onmogelijk dat deze stoffen enkel op de injectieplek blijven (wat maandenlang door overheid, fabrikanten en media is beweerd, maar wat een aantoonbare leugen is gebleken).’
  ‘Wij waren er dus zeker van dat sommige mensen bloedpropjes zouden krijgen.’ Samen met onder andere Bhakdi en een andere bekend geworden kritische expert, dr. Wolfgang Wodarg, dienden ze als ‘Doctors for Covid Ethics’ vergeefs een aantal open brieven en petities bij de EMA in Amsterdam in om deze vaccins tegen te houden. ‘Als toxicoloog wist ik dat er mensen door zouden gaan sterven, waar ik erg door van slag was.’
  ‘Er is NIET onderzocht wat dit niet-natuurlijke chemische middel in uw lichaam doet’
  Uit alle wetenschappelijke publicaties van de afgelopen 10 jaar blijkt dat mRNA bij lange na nog niet klaar was om massaal in (gentherapie-)vaccins voor mensen te worden gebruikt. Tal van problemen waren en ZIJN nog steeds niet opgelost.
  ‘Wat ik nu ga vertellen weten veel mensen nog niet. Als deze op genen gebaseerde ‘vaccins’ aan u worden gegeven, krijgt u een vreemd, gemodificeerd en niet-natuurlijk chemisch middel in uw lichaam. Daar hadden ze toxicologisch onderzoek naar moeten doen, maar dat heeft niemand gedaan! Ik kon daarom niet geloven dat de instanties toch hun goedkeuring voor de testen met tienduizenden mensen gaven. Ze hadden de basis nog niet eens voor elkaar! Hoe konden ze dan weten dat deze chemische stoffen niet giftig zouden zijn?’
  ‘Als farmacoloog wil ik weten wat een middel in het lichaam van een mens of dier doet, waar het in het lichaam naartoe gaat, en hoe lang het werkzaam blijft. Vaccinproducenten zijn NIET verplicht om dit onderzoek te doen. Zij hebben dus NIET onderzocht waar het vaccin / spike proteïne in uw lichaam naartoe gaat als het eenmaal is geïnjecteerd, hoeveel er van in uw lijf komt, en hoelang het daar blijft. Ik was bijna in tranen toen ik dat dossier las, want ze hebben GEEN idee wat er gaat gebeuren.’
  ‘De kans dat gevaccineerden hier ongeschonden vanaf komen is NADA’
  ‘Maar ik kan u dit vertellen: moeder natuur is nooit zo vriendelijk als je iets nieuws introduceert, als je een splinternieuw chemisch middel in een mens spuit, en je hebt niet onderzocht waar het naartoe gaat en wat het gaat doen. De kans dat je hier ongeschonden vanaf komt? NADA. Gaat gewoon niet gebeuren.’ Met andere woorden: IEDERE gevaccineerde gaat hier vroeg of laat gezondheidsschade door ondervinden.
  ‘Dit zijn de meest gevaarlijke vaccins ooit. Bedenk dat ik normaal heel positief ben over nieuwe vaccin ontwikkelingen, daar heb ik mijn leven lang aan gewerkt. Maar ik ben ook heel erg voor veiligheid.’ De (veronderstelde) werking van deze nieuwe mRNA vaccins bevat maar liefst 5 stappen. Tijdens iedere stap kan en ZAL er iets fout gaan. Sommige mensen zullen daar slechts lichte schade ondervinden, anderen juist zeer zware.
  Tijdens zijn eigen periode bij Pfizer bleek mRNA al zeer moeilijk om mee te werken. ‘Het idee dat dit in slechts 10 jaar ineens veilig genoeg is om in mensen te worden gebruikt, is onmogelijk. Zo werkt het gewoon niet.’ (In 2019 kwamen wetenschappers van Amerika’s topuniversiteiten nog gezamenlijk tot de conclusie dat het nog vele jaren zou gaan duren voordat wellicht vastgesteld zou kunnen worden dat mRNA (vaccins / therapie) veilig genoeg is om in mensen te injecteren.)
  Dan volgt een discussie over een recent onderzoek van systeemwetenschappers waarmee men probeerde te bewijzen dat de vaccins geen gevaar vormen voor zwangere vrouwen. Yeadon legt aan de hand van de statistieken van dat onderzoek uit dat de conclusies niet kloppen, en dat er wel degelijk gevaar bestaat – volgens hem weliswaar niet veel, maar zeker niet nul. Wat er nu gedaan wordt – pas onderzoek doen naar de eventuele gevolgen NADAT mensen al gevaccineerd zijn – noemt hij ‘roekeloos’.
  ‘ADE’s kunnen tot enorme aantallen doden leiden’
  Hetzelfde geldt voor de Covid vaccinaties in het algemeen. ‘We hebben gezonde mensen geïnjecteerd met iets dat hen kwaad kan doen (zoals het ontstaan van bloedpropjes).’ Ook tegen het adjuvant PEC in de vaccins blijken veel mensen allergisch te zijn (dat is overigens al jaren bekend – X.). ‘En raad eens? Op de allereerste dag dat er in mijn land (Groot Brittannië) werd gevaccineerd, kregen twee zorgmedewerkers een anafylactische shock. Volgens jullie VAERS systeem hebben al duizenden en duizenden mensen zo’n anafylactische reactie gekregen. En het gaat nog steeds door.’
  ‘Tot nu toe hebben de leugenaars het steeds verkeerd gehad. Maar ik ben bang dat het einde nog niet in zicht is. Je noemde al ADE (Antibody Dependent Enchancement). Als dat optreedt, kan dat rampzalig zijn, en letterlijk tot enorme aantallen doden leiden. Sommige doctors voorspellen dit al, en ik ben net zo bezorgd als zij. Ik kan alleen niet inschatten hoe waarschijnlijk dit is.’
  ‘Al deze leugens zijn op zijn minst hard bewijs van internationale samenwerking’
  75% – 80% van de bevolking zich laat vaccineren, ‘maar er is helemaal niets bekend over de veiligheid op de lange termijn. Wat gebeurt er dan als het fout gaat? Je gaat je afvragen of iemand inderdaad grote aantallen mensen probeert te doden. Alle leugens die worden verteld lijken hier wel op te wijzen.’
  ‘In 2018 of 2015 zouden we al deze zaken nooit hebben gedaan. Alles is in één keer bedacht en in 2020 over de wereld verspreid. ALLE overheden zijn tegelijkertijd dezelfde leugens gaan verspreiden. Als iemand mij dan nog kan uitleggen dat dit allemaal toeval is? Kom op zeg! Dit is op zijn minst hard bewijs van internationale samenwerking, op supranationaal niveau. In februari (2020) was er dus al een plan om u te misleiden.’
  ‘Als uw regering iets doms en illegaals doet, heb je twee keuzes’
  ‘Ik zeg tegen mensen: als uw regering iets doet dat a) dom is, en b) illegaal, heb je twee keuzes. Eén: je gaat erin mee, of twee: je staat op en bestrijdt het. En het is zó dom! Stel dat ik gevaccineerd zou zijn, dan hoef ik toch niet te weten of jij of een ander ook gevaccineerd is? Ik ben dan toch beschermd? Als ik dan toch dat virus zou krijgen, dan wordt dat toch vernietigd?’
  ‘Waarom moet je dan een vaccinpaspoort laten zien? Wie willen dat? De mensen die willen dat u dat vaccin neemt zijn mensen zoals (Tony) Blair, Bill Gates en anderen. Blair trad met een schandaal af, is een oorlogsmisdadiger, en is dat volgens mij ook gebleven. Hij is een politicus, ik een wetenschapper. Ik ben er absoluut van overtuigd dat niemand profijt zal hebben van deze vaccinpaspoorten… Het is verbijsterend dat de media zich dit niet eens afvragen, want als ze dat wel zouden doen, zouden ze zich realiseren dat het niet werkt, dat het een dom idee is.’
  Maar wat gebeurt er ondertussen? Mensen worden overal onder grote druk gezet, indirect gedwongen, om zich te laten vaccineren – ook in Nederland. ‘Dat is dwang, en het is niet toegestaan mensen te dwingen een medische procedure te ondergaan, en zéker geen experimentele procedure. Dat wordt expliciet verboden in de Nürnberg Code en de internationale wetgeving, wat door alle landen is ondertekend. Maar toch doen ze het.’

 7. Jelle Schöttelndreier

  Er zijn honderden voorheen gezonde kinderen met Covid in het ziekenhuis én op de IC opgenomen/geweest, velen ontwikkelen Long Covid met ernstige klachten. Bij jongeren komt het veel voor dat ze heel milde covidklachten hebben, maar een half jaar later geen stap kunnen verzetten. Veel is nog onbekend, maar virologen maken zich zorgen, en de jongeren die er door getroffen worden krijgen geen begrip van de omgeving.

 8. Haike

  En ik begrijp uit de media (en ook direct uit eigen omgeving) dat er steeds meer mensen rondlopen, die gevaccineerd zijn, maar toch zelf met Corona worden geconfronteerd.

  1. henri

   Dat bewijst wat ik ook vaak lees dat uitsuitend een natuurlijke opgebouwde immuniteit heilzaam is tegen deze verschijnselen die men toewijt aan de corona , zoals immunoloog Pierre Capel steeds zei , wij hebben tot minstens 60 % natuurlijke afweer tegen verkoudheden en griep etc …De gevaccineerden worden als zwakke genetisch gemanipuleerde plantjes ,…dank zij de vooruitstrevende wetenschap …zielig .

   1. Hhennri

    En de media zijn de oorzaak van alles en worden ervoor gebruikt , Media-Virus , Media climat-change , interessante video vandaag , va BPOC

    Hoe creer je een virus pandemie en rond 15.30 min hoe creer je de volgende climat pandeies en lockdowns ….

   2. Haike

    Ja en ik begrijp ook dat 12 jaar geleden de definitie van wanneer iets wel, of niet een Pandemie genoemd mag worden, zijn verruimd. Dus je kunt eerder en sneller van een pandemie spreken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s