Attentie

Beste lezers en lezeressen,

Een lezeres van deze citatensite maakte mij erop attent dat soms bij de citaten advertenties verschijnen, waarbij u gefeliciteerd wordt en een prijs gewonnen hebt. Dit zijn waarschijnlijk onbetrouwbare berichten van internetcriminelen. Het hoeft niet zo te zijn, maar de kans is groot dat het niet vertrouwd is. Ik adviseer iedereen dan ook dit soort advertenties te negeren en vooral nergens op te klikken.

Vriendelijke groet, Ridzerd

IMG_20180204_180819 (1).jpg

11 gedachtes over “Attentie

 1. Ja, inderdaad, Haike, zelf heb ik de Ad Blocker al, maar was het vergeten hier te melden. Overigens krijg ik zelf op mijn CitatensIte die advertenties nooit te zien, omdat ik altijd ingelogd ben. Alleen als ik uitlog, staat er soms een advertentie.

  1. Haike

   Het geeft wel te denken dat ze zomaar op jouw site kunnen komen en daar advertentie’s kunnen plaatsen. Of heb jij in sommige gevallen daar toegang voor verleend en maken die ongewenste heren en Dames daar nu misbruik van?

   1. Haike, het is niet zo dat er zomaar advertenties geplaatst kunnen worden. Normaal gesproken bepaalt WordPress wat voor advertenties er geplaatst worden en de adverteerders betalen daar ook voor aan WordPress. Daarom ga ik er ook van uit dat de advertenties gewoonlijk wel vertrouwd zijn. Maar alleen bij genoemde advertentie lijkt het mij geen zuivere koffie. Ik neem echter aan dat WordPress zelf de zaken ook wel goed in de gaten houdt, Maar in dit geval is er misschien toch een foute advertentie doorheen geslipt.
    Ik heb een gratis abonnement bij WordPress, maar als ik een site wil zonder advertenties, dan moet ik een betaald abonnement nemen. Ik denk erover dit maar te nemen, want ik meende dat het abonnement €96 per jaar kost, maar ik zag nu dat ze ook nog een abonnement hebben van €48.
    Ik vraag me alleen af of ik dan voor elke site apart moet betalen, want ik heb ook nog een Engelse en Duitse citatensite.

   2. Haike

    Nou,… ik wil best een tientje per jaar lappen. Als nog 9 anderen dat ook willen doen, dan zijn die kosten voor de Nederlandse site gedekt.

   3. Dank voor het aanbod, Haike. Maar als ik het neem, dan betaal ik het zelf. Ik heb nu een vraag gesteld aan WordPress, of ik maar 1 keer hoef te betalen of voor alle drie sites apart. Maar die vraag kan niet eens rechtstreeks aan hun. Dat gaat in een forum. Nu maar afwachten wat het antwoord is.

   4. Haike

    OK. Maar mocht het in de toekomst toch een item worden, bedenk dat dit dan misschien ook een oplossing kan zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s