Spiritueel inzicht/Orde/Chaos

Meer, oneindig veel meer dan enig andere tijd vereist de tegenwoordige tijd van de mensen juist dat wat deze mensen het allerminste hebben willen: geesteswetenschappelijk inzicht. Hoe vreemd het voor de mensen van tegenwoordig ook klinkt: Orde wordt het uit de chaos van tegenwoordig niet, voordat een voldoende groot aantal mensen zich zal bekwamen om de spirituele waarheden te erkennen. Dat zal het wereldhistorische karma zijn.

Bron: Rudolf Steiner – GA 177 – Die spirituellen Hintergründe der äußeren Welt – Dornach, 29 september 1917 (bladzijde 15)

Eerder geplaatst op 29 mei 2014

4 gedachtes over “Spiritueel inzicht/Orde/Chaos

 1. Anoniem

  Beste Ritzerd,
  Sedert begin van deze maand ben ik kennelijk geen volger meer en ontvang derhalve geen berichten. Kun je misschien nagaan wat er aan de hand is?
  Met vriendelijke groet,
  Bert Rijks

  1. Dag Bert, ik heb nog twee meldingen gehad van lezers dat ze de berichten niet meer ontvangen. Je staat bij WordPress wel op de lijst van e-mailvolgers, evenals de andere twee. Ik heb al diverse dingen geprobeerd om het te verhelpen, maar het lukt niet. Ik heb nu een vraag hierover gesteld op het forum van WordPress. Maar even afwachten wat voor antwoord hier op komt.

   Vriendelijke groet,
   Ridzerd

  2. Bert

   Ik heb nu een antwoord ontvangen op het forum, maar daar word ik ook niet veel wijzer van:

   @ridzerd if one of your followers who is having trouble will reply to this thread, we can investigate.

   Do note that individual followers are able to turn off email notifications while still following your site through the reader.

   Ik heb ook een paar andere lezers, die zich kort geleden als volger hebben aangemeld, gevraagd of zij de mails wel ontvangen. Zij ontvangen ze wel.

   Is het mogelijk dat de mails in je Spam box terecht zijn gekomen of heb je dat al gecontroleerd?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s