Akashabeelden

Akashabeelden zijn levendige beelden die door overledenen in de Akashakroniek zijn achtergelaten en, zoals ze zich in de astrale wereld weerspiegelen, soms door mediums bij spiritistische seances geciteerd worden. Ze worden vaak ten onrechte verwisseld met de individualiteiten van wie de beelden stammen. Feitelijk hebben ze in directe zin niets van doen met de in de geestelijke wereld levende doden.

Bron: Anthrowiki

P.S. Deze tekst is niet rechtstreeks van Steiner, maar een korte samenvattende omschrijving door een van de schrijvers in Anthrowiki.

Het lijkt mij wel een tekst van belang, want hoe vaak ziet men tegenwoordig niet mediums op de verrekijk, die menen contact te hebben met overleden mensen, terwijl ze in feite alleen maar beelden uit het verleden in de Akashakroniek zien, waarbij het ook nog de vraag is of ze die beelden werkelijk zien of dat ze er maar wat op los zwetsen en het meeste wellicht boerenbedrog en geldklopperij is.

3 gedachtes over “Akashabeelden

  1. Miriam Haenen

    Deze tekst zou ik zo niet gebruiken, hij geeft maar een klein deel aspect van de Akasha kroniek, en door de koppeling exclusief aan overledenen, ook een vertekend beeld. Alles wat een mens denkt, voelt, doet, vind zijn afdruk in de Akasha kroniek, wordt daar in geprint, of je je aan deze, of de andere kant van de threshold begeeft,

    1. Je hebt 100% gelijk. Het was misschien beter geweest dit citaat niet zo te plaatsen, maar hij staat er nu, dan laat ik hem maar staan. Overigens wordt uit het citaat van gisteren wel duidelijk dat het bij de Akashakroniek niet alleen beelden van overledenen betreft, want er staat in dat citaat duidelijk: alles wat op onze aarde of verder op de wereld gebeurt, een blijvende indruk op bepaalde verfijnde essenties maakt, die voor de ziener die een inwijding heeft doorgemaakt, te vinden zijn.

      https://ridzerdvandijk.wordpress.com/2016/04/27/wat-is-akashakroniek/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s