Jaaroverzicht 2014

De statistieken hulpaapjes van WordPress.com heeft een 2014 jaarlijks rapport voor deze blog voorbereid.

Meer dan 100.000 keer bekeken. Niet slecht. Alle lezers en lezeressen en reageerders hartelijk dank.

Hier is een fragment:

Het Louvre Museum heeft 8,5 miljoen bezoekers per jaar. Deze blog werd in 2014 ongeveer 100.000 keer bekeken. Als je blog een tentoonstelling in het Louvre Museum zou zijn, zou het ongeveer 4 dagen duren voordat zoveel mensen het zouden zien.

Klik hier om het complete rapport te bekijken.

27 gedachtes over “Jaaroverzicht 2014

 1. Wel wel Ridzerd …gefeliciteerd!
  Jij bent onze grote roerganger,.. je kunt trots zijn op je uithoudingsvermogen en discipline om het antroposofische gedachtengoed te verspreiden op jouw unieke manier!

  PROOST!

  1. Dank je, Jan. Ik zeg ook PROOST, hoewel wijn en sterke drank in het geheel niet goed is in het kader van de volksgezondheid en ook niet goedgekeurd wordt door Grote Roerganger Doktor Steiner. 🙂

 2. henri

  Weet ik Ridzerd, maar nu gaat het reageren automatisch , mijn naam komt er vaak al zo op maar ik herinner mij in begin kon je kiezen, bij WordPress (en heb je idd meer mogelijkheden in het schrijven bijv vet gedrukt enzo) maar moet je weer allerlei invullen enzo ( google ? die zijn ook wel heel curieus ivm statistieken ) en deed ik liever zonder . En doordat ik al wist dat ik vele reakties hier gegeven had, en er helemaal niet bij stond ging bij mij een lampje op , dit zijn alleen de statistieken via henzelf die ze weergeven .

  1. O ja, op die manier. Als je geen naam en/of e-mail adres bij de reactie invult, dan telt WordPress het ook niet. Dus in werkelijkheid zijn er nog meer reacties, dan in hun statistieken aangegeven staat.

 3. Mmm had niet verwacht dat ik na John tweede zou zijn 🙂 nu had ik niet de gewoonte om achteraf taalcorrecties door te voeren, anders had ik zeker nog wel hoger in de rangorde geweest 🙂 is er niet de mogelijkheid, om je eigen bericht binnen de termijn van pakweg een kwartier te corrigeren? Bij andere fora zie ik deze mogelijkheden wel eens. En als wordpress zou tellen wie de langste reacties zou geven, dan zou onze Walter vast hoge ogen gooien 🙂

   1. Nee, de likes worden niet meegeteld. ik heb het even nagezien in de statistiek van 2014. er waren in totaal 104.789 weergaven, 19.455 bezoekers, 89 likes en 2709 reacties.
    Het staat echter niet per persoon gespecificeerd. Voor mijn gevoel waren er overigens veel meer dan 89 likes.

   2. Daar zeg je wat. Ik heb het even opgezocht. Er is in totaal 345 keer een blog gedeeld, sinds het begin in 2011, dus niet alleen in 2014. Er staat echter niet bij welke blogs gedeeld zijn en ook niet waar, maar het meeste zal wel Facebook zijn, denk ik.

  1. leonieheine

   Haha…. Zeer grappig Kees ….. puntentelling ? Ik ontvang ze bij appie en daar krijg ik dan kristalglazen voor , ook fijn.

 4. Nee, ik heb daar weleens eerder naar gezocht, maar die correctie mogelijkheid heb ik niet gevonden. Zelf kan ik de reacties wel corrigeren en ook verwijderen, maar dan ben ik aan het schoolmeester en, dar doe ik liever niet. Overigens kan men de tik- en/of taalfouten gerust staan laten, dat maakt niet veel uit.

  1. Op zich geven die tik- en taalfouten inderdaad niet, dat wil zeggen dat is niet waar het primair om gaat, en ik knijp bij menig ander veelvuldig een oogje toe, maar als edit man, ik formuleer spontaan en tamelijk snel en herschrijf veel met bijkomende en diepergaande gedachten en verscherpte aandacht, is het mij een doorn in het oog, ja pijnlijk, om fouten in eigen teksten aan te treffen. Hou van helderheid en goed verzorgd taalgebruik. Maar één van mijn goede voornemens (zo nu en dan een gemberbiertje pakken is één van een reeks van nieuwe voornemens; met een kwinkslag refereer ik aan de werkingssfeer van de ‘levensgeest’; antroposofisch jargon) zal zijn om meer ‘op mijn handen te gaan zitten, voordat ik op de knop ‘Reactie plaatsen’ druk bij WordPress. Misschien zal het zich dan iets minder vaak voordoen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s