Hank Marvin – Everything I Do

Sorry folks, vandaag weer niks van Steiner. Maar dit is toch ook mooi, gitarist Hank Marvin speelt Everything I Do van Bryan Adams.

Hier ook nog wat informatie over Hank Marvin. Tot mijn grote verbazing is hij Jehova’s Getuige. Hier ook een lijst van beroemde Jehova’s Getuigen. 

Advertentie

4 gedachtes over “Hank Marvin – Everything I Do

 1. Jehova’s getuigen werden door de Nazi’s geslachtofferd. Voor zover ik weet werd alles wat niet in strookte met de nazi-ideologie verboden. Wist je dat Steiner fel werd aangevallen door zijn “Verrat am Deutschtum”? Maar wel de swastika gebruiken, wat is daar Duits aan, vraag je je af. Dus geen antroposofie, theosofie, vrijmetselarij meer in het openbaar enz. De voorman van de Vrijmetselarij in Nederland werd eveneens afgevoerd en overleed meen ik in Buchenwald. Voor zover ik weet zijn er geen theosofen of antroposofen omgekomen in de concentratiekampen, of ze moeten een joodse achtergrond hebben gehad.

  1. Jehova’s getuigen ook slachtoffers van de nazi’s, dat wist ik niet. Triest, het zou mijn geloof niet zijn, maar die mensen doen geen vlieg kwaad.
   Voor zover ik weet, zijn er inderdaad geen theosofen of antroposofen omgebracht in de concentratiekampen, maar dat zegt niks, want ik weet zo veel niet.

 2. Haike

  Op de site van de Geert Groote School in Amsterdam, onder “Geschiedenis” http://www.geertgrooteschool.nl kun je wel lezen dat mede door een uitermate slimme Administrateur/boekhouder die alle rekeningen aan het begin van de oorlog opzegde, zodat op die manier niet aangetoond kon worden dat de school nog bestond.
  De school is destijds ontstaan in een toen, en nu nog steeds bevolkte buurt, van mensen die vaak een joodse achtergrond hebben. In het stuk valt te lezen dat de school ook joodse kinderen als leerling had, en dat deze gedurende de oorlogsjaren niet meer kwamen, of omdat ze werden opgepakt of moesten onderduiken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s