17 gedachtes over “Boer zoekt vrouw – Even voorstellen (2012)

 1. Alles hoeft toch niet bijzonder te zijn? Het is gewoon om te lachen, dat heeft een mens wel eens nodig bij alle gedenk. Overigens vind ik het over het algemeen niet leuk als mensen echt uitgelachen worden en voor gek gezet, maar dat is hier naar mijn mening niet het geval. Het is naar mijn smaak leuke humor en ik denk dat die boeren er zelf ook wel om kunnen lachen.

  1. Haike Lange

   OK. Ik heb verder geen TV of zo, en ik weet wel dat dat programma bestaat maar ik heb dat dus niet gezien. Dus vroeg ik me af of er een speciale reden was/is dat je dat op deze manier onder de aandacht brengt.

 2. hedvig

  Nou Ritzerd, ik heb er wel om moeten lachen hoor.
  Ik ben niet zo’n fan van het programma.
  Het is weer iets dat vreselijk lang uitgemolken wordt (hahahaha)

  1. Laat ze het maar flink lang uitmelken, Hedvig, want melk is gezond. Ik las onlangs bij Steiner de opzienbarende uitspraak dat oudere mensen wel van uitsluitend melk zouden kunnen leven. Ik weet niet wat ik hiervan moet denken, maar zo gek is het ook weer niet, want babies leven ook van uitsluitend melk, en die zijn dan nog wel in de allerbelangrijkste groeiperiode van hun leven.

   1. hedvig

    Mensen, mensen, we hebben toch goede bedoelingen en intenties?
    Laat dat dan blijken naar elkaar. Ridzerd wilde gewoon een lolletje. Steiner heeft daar vast geen bezwaar tegen. Hij kon er zelf ook wat
    van.

   1. Ja, er zijn in dat programma een stuk of acht boeren die een vrouw zoeken en een boer die een man zoekt. Maar Haike vraagt mij of er een speciale reden is waarom ik dit filmpje plaats en dan schrijf jij: ‘misschien was de achterliggende gedachte wel boer zoekt boer?’ Het verband tussen het een en het ander snap ik niet.

   2. Kees

    Nou, laat ik me dan maar bij Haike aansluiten, dat ik niet begreep waarom je op een site waar citaten van Steiner gezet worden dit filmpje neerzette. Ondertussen (na jouw verduidelijking) heb ik begrepen dat je dat deed vanwege de lol. Geen enkele reden om mij rottigheid te onderstellen dus
    .(;-)
    is er nog een citaat van Steiner over onbegrip? zou nu dus wel van toepassing zijn..

 3. Ja, en die snerende opmerking over mijn onbegrip is zeker ook niet rottig bedoeld. Onbegrip moet je mij maar niet in de schoenen schuiven, leer zelf maar eens lezen, want uit je reacties op mijn blog van 14 mei blijkt duidelijk dat je dat nauwelijks kunt.

  1. Haike Lange

   En wie lacht er nu het hardst? Ahriman en Lucifer. Die willen juist dit. Dat we dat we niet nadenken, dat we het hebben over zaken die weliswaar heel leuk kunnen zijn maar voor ons niet relevant. (voor BD-er Willem wel) Dat we er ruzie over maken, zodat we onze gedachten verre van wezenlijk zaken houden en ons niet ontwikkelen.. maar goed, het is ook vallen en weer opstaan.

   Ita Wegman kreeg een keer in een jaarvergadering de wind van voren, waarin haar van alles werd toegeslingerd, waarop ze niks zei. Toen het over was, en eental mensen die haar nog toegedaan waren, haar vroegen waarom ze nu niks had terug gezegd, was haar antwoord:
   “Dan voedt je een aantal wezens via het woord die maar beter niet gevoed kunnen worden…”

 4. Kees

  Als je wilt volharden in mij rottige en snerende opmerkingen toe te dichten.
  Kan ik je niet tegenhouden.
  In de reacties van 14 mei was het nu juist niet mijn intentie met kant en klare antwoorden te komen, maar een aanzet te geven hoe je door zelfstudie verder kunt komen. Maar goed, ieder zijn meug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s