Grandma plays guitar

Deze oma kan geweldig goed gitaar spelen. Het staat er niet bij waar ze vandaan komt en ook geen titel van het nummer dat ze speelt, maar het komt mij bekend voor. Waarschijnlijk is het een oude hit van Fleetwood Mac.

8 gedachtes over “Grandma plays guitar

  1. Verdomd, heer Gastkemper, ik wist dat u van U2 houdt, maar dat u zo’n popkenner bent, had ik niet gedacht.
   Om een of andere reden vind ik hoe deze grandma het speelt bijna nog mooier dan het origineel van Fleetwood Mac. Die gitaar van haar heeft ook een erg goed geluid.

 1. Beste mijnheer Van Dijk,
  Dan zou ik u nog wel eens kunnen verrassen… Ik ben zo iemand die van weinig dingen vrij veel weet, omdat ik daar dan induik. Dat betekent omgekeerd dan ook dat ik van veel dingen weinig weet!

 2. Anoniem

  Oooh wat leuk, deze grandma! En wat goed gespeeld. Bij tijd en wijle kijk ik behalve naar de Citaten ook naar de muzieken die je postte. Vandaag open ik deze….
  Ik was en ben nog steeds fan van Fleetwood Mac. In de jaren ’70 ging ik naar de nachtconcerten in het Concertgebouw. Ik krijg nog steeds kippevel, toen hoefde er nog geen n tussen de kippen en het vel 😉 als ik hier aan terugdenk, wat een beleving de heren in het echt meegemaakt te hebben! Onvergetelijk.

  1. Anoniem

   Ja prachtig Ridzerd, ik kende deze al, op Facebook gezien en gehoord. Mooie spaanse invloedsfeer, doch ook een tikkeltje frans in mijn oren, Satie-achtige opzet. Mooie harmonieën met uitstapjes om het niet saai te maken. Echt een fijne compositie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s