Dimitri van Toren – Ik wil naar jou

Dit lied van Dimitri van Toren is al in 1994 uitgebracht. Ik hoorde het vandaag voor het eerst. Merkwaardig eigenlijk dat het blijkbaar nooit een bekend en populair lied is geworden, want naar mijn smaak is het een prachtlied met een hoog kippenvelgehalte.

4 gedachtes over “Dimitri van Toren – Ik wil naar jou

  1. Leonie

    Dimitri van Toren…was mijn bron van overleving…in een zeer moeilijke periode….gescheiden op mijn twintigste en twee kinderen die op dat moment niet bij mij mochten zijn.Hij maakt deel uit van mijn biografie.Luister naar zijn vroegere liedjes…toentertijd waren ze heel actueel.

    1. Dat is niet niks, wat je beleefd hebt al op je twintigste jaar. Ja, een groot artiest, Dimitri van Toren. Tot voor kort kende ik hem alleen van zijn allerbekendste nummers, maar dankzij Youtube kan ik nu veel meer van hem horen. Ik vind Youtube een geweldige uitvinding. Bij mij staat de radio nooit meer aan en cd’s koop ik ook zo goed als nooit.

  2. Anoniem

    Ook voor mij was de muziek van Dimitri van Toren een troost in boze en bange tijden. Geweldig, die muziek en teksten. Ik heb er menig traantje bij gelaten om er daarna weer stevig tegenaan te kunnen.
    willy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s