The Passion trekt veel publiek

Ik heb er gisteren even naar gekeken maar na een minuut of vijf heb ik gauw weggezapt. Het zal wel aan mij liggen, maar wat ik ervan gezien heb, vond ik afwisselend tenenkrommend en lachwekkend. De muziek was wel aardig en zangeres Do is natuurlijk prachtig,  maar als ik Syb van der Ploeg zie en hoor oreren: ‘Kijk, dit brood is mijn lichaam, ik zal sterven voor jullie’, dan weet ik niet hoe snel ik de tv uit moet zetten. Kijk eens even naar de korte samenvatting van NOS Nieuws. Misdaadverslaggever John van den Heuvel doet ook mee. Verkleed als politieman met een helm op komt hij een briefje brengen bij de presentator. Het is om je gek te lachen.

http://nos.nl/video/234876-the-passion-trekt-veel-publiek.html

3 gedachtes over “The Passion trekt veel publiek

  1. Anna

    Goedenavond meneer van Dijk, u geeft niet aan waarom precies u snel de tv uitzet. Uw beweegreden(en) interesseert mij. Prettige Paasdagen overigens. Gaat u nog wat ondernemen dit weekend?

  2. Goedenavond, Anna, ik weet niet precies wat het nu is waarom dat programma mij tegenstond. Ik heb er ook zowat niks van gezien, ik mag Syb van der Ploeg anders graag maar niet in deze rol met deze tekst. Die tekst op zich is niet belachelijk, maar op deze manier gebracht wel in mijn ogen. En dan die Lammers die Judas speelde, ik vind het niks.
    Nee, ik onderneem niks bijzonders . Overmorgen komt mijn dochter hier even met haar vriend en dan bestellen we chinees eten.

  3. Anna

    Ik wandel veel en het mooie is dat in elke uithoek van het land wel een Chinees restaurant zit waar je op zon- en feestdagen praktisch op alle tijden van de dag terecht kan voor een versnapering.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s