6 gedachtes over “X-Factor 2011 – Auditie Ciao Bella

 1. Ze zien er inderdaad wel aardig uit. Voormalige rondemissen (Tour de France.) Maar hun zangkwaliteiten waren hilarisch. Maar ja, dat wisten ze zelf ook al natuurlijk. De auditiefase vind ik vaak het leukst bij dit soort evenementen; verrassing, ontdekkingen, (grenzeloze en kansloze) zelfoverschatting, kolder enzovoort. De laatste jaren rijzen TV talentenjachten de pan uit. Commercieel bezien leidt dat tot een overaanbod, lijkt het. Laatst deed er één mee die een paar jaar terug winnaar was geworden van Idols of X-Factor, maar in de CD industrie vervolgens geen poot aan de grond kreeg. Dit jaar strandde ze in de halve finale, wel zichzelf weer in the picture gebracht.

  Je ziet van alles voorbij schuiven. Maar een wat oudere man die een middeleeuws klinkend lied ten beste geeft, mogelijk begeleid door snarenspel van een lier, zag ik nog niet op het toneel. Ach ja, je kunt een kijk- en luisterpubliek uiteindelijk ook teveel aandoen. Goed dat een aantal zaken toch maar achterwege blijven.

 2. @John

  ‘Wel aardig’ , dat is wel een understatement. Ik vind ze mooier dan het alom bejubelde topmodel Doutzen Kroes.
  Je bedoelt met degene die een paar jaar geleden winnaar was en nu strandde in de halve finale waarschijnlijk Sharon Kips. Zij won in 2007 X-factor en in 2010 eindigde ze als derde bij Popstars. Ik heb het even opgezocht in Wikipedia, want de details was ik al weer vergeten. Overigens was gisteren op tv de verkiezing van het Nederlands liedje dat dit jaar naar het Eurovisie Songfestival gaat. Ik vond er niets aan, ook dit jaar zal Nederland het Songfestival weer niet winnen. Het liedje van vorig jaar van Sieneke werd vreselijk neergesabeld in de media, maar ik vond dat wel een leuk, goed in het gehoor liggend liedje.

 3. @ Ridzerd

  Ik vind menig vrouw al snel mooi (een liefhebber zogezegd), los van officiële sterstatus, dat zegt me niets. Ja het was Kips. Vond het wel wat sneu’s hebben dat ze weer opdraafde, niet echt doorgebroken was. Kroes is er één van catwalks als ik het wel heb.

  Dat uitverkozen liedje voor het Eurovisie Songfestival moet ik nog beluisteren. Is me ontgaan gisterenavond. Keek gisteren naar een programma over de huidige toestand in Egypte en ook naar de bioscoopfilm Wallstreet (greed is good), die ik nog niet gezien had.

 4. Doutzen Kroes is geloof ik voornamelijk bekend van haar reclame voor cosmeticamerk L’orelal. Ook is ze momenteel te zien in een tv-reclame van Douwe Egberts. Ze was kort geleden ook nogal in het nieuws omdat ze een baby heeft gekregen samen met dj Sunnery James.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s